Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

26 Temmuz 2012 Perşembe

MENGEN ÇORBASI

MENGEN ÇORBASI
MENGEN ÇORBASI

Malzemeler :


  • 4 Çorba K. Bulgur
  • 2 Çorba K. Domates Salçası
  • 1 Tatlı K. Biber Salçası
  • 1 Soğan
  • 1 Çorba K. Tereyağı
  • 2 Çorba K. Un
  • 3 Su B. Et Suyu
  • Su
  • Tuz
  • Nane
  • Pul Biber



Hazırlanışı:

Bulguru haşlayın. Tereyağını tencerede eritin. Soğanı doğrayın ve tereyağında kavurun. Unu da ekleyip kavurduktan sonra salçaları ilave edin. Soğuk suyunu dökün. Et sularını ilave edin. Haşlanmış bulguru da ilave edin. Baharatlarını atın. Servis tabağına alın.MENGEN ÇORBASI

0 yorum:

Yorum Gönder